www.cookingislove1.blogspot.fi

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Värikkäät kasvisnyytit

Hyvä lisuke grilliruualle. Nyytit voi valmistaa myös grillissä, mutta itse käytin tällä kertaa uunia. Nyyttien kanssa söimme barbeque-possua ja uusia perunoita. Annoksesta riittää noin neljälle.





                                           Ainekset:
                                        1 (n. 300 g) kesäkurpitsa
                                        1/2 (n. 300g)  kukkakaali
                                        3-4 (n. 200 g) porkkanaa
                                        2 (n. 200 g) sipulia
                                        suolaa
                                        basilikaa (kuivattua)
                                        1 rs (200 g) pippurituorejuustoa (Valio Viola)
                                     
                                   

 Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Kuori porkkanat ja viipaloi ne kuorimaveitsellä pitkiksi, ohuiksi lastuiksi. Viipaloi kuoritut sipulit. Jaa paloitellut kasvikset suoraan folioille. Ripottele kasvisten päälle hieman suolaa ja basilikaa. Jaa tuorejuusto kasviksille ja sulje nyytit.
 Kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai grillissä 10-15 minuuttia. Avaa nyytti varovasti ja tarkista kypsyys. Tarjoa grillatun lihan kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti