Ainekset:
1 (n. 300 g) kesäkurpitsa
1/2 (n. 300g) kukkakaali
3-4 (n. 200 g) porkkanaa
2 (n. 200 g) sipulia
suolaa
basilikaa (kuivattua)
1 rs (200 g) pippurituorejuustoa (Valio Viola)
Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Kuori porkkanat ja viipaloi ne kuorimaveitsellä pitkiksi, ohuiksi lastuiksi. Viipaloi kuoritut sipulit. Jaa paloitellut kasvikset suoraan folioille. Ripottele kasvisten päälle hieman suolaa ja basilikaa. Jaa tuorejuusto kasviksille ja sulje nyytit.
Kypsennä 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai grillissä 10-15 minuuttia. Avaa nyytti varovasti ja tarkista kypsyys. Tarjoa grillatun lihan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti