Kivoja pikkusuolaisia, jotka maistuvat lämpiminä tai kylminä.
Ainekset:
1 rs (200 g) Valio Viola ruohosipulituorejuustoa
200 g voita
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 dl pitkäjyväistä riisiä
4 keitettyä kananmunaa
1/2 tl suolaa
1 tl hienonnettua viherpippuria
1 ruukku ruohosipulia
Voiteluun:
kanamunaa
Sekoita tuorejuusto ja pehmeä voi. Sekoita joukkoon käsin vehnäjauho-leivinjauheseos. Painele taikina litteäksi levyksi tuorekelmun sisälle. Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia jääkaapissa.
Keitä riist pakkauksen ohjeen mukaan. huuhdo kylmällä vedellä, valuta ja anna jäähtyä. Hienonna kananmunat, viherpippurit ja ruohosipuli. Yhdistä ainekset.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli kummastakin levy. Levitä täyte, mutta jätä reunoista 2 cm ilman täytettä. Rullaa pitkältä sivulta kuin kääretorttu. Nipistele reunat hyvin kiinni. Paloittele rullat 2 cm paloihin ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Voitele kananmunalla.
Paista 200 asteessa uunissa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti