Annoksesta tulee 12 pientä piirasta. Itse tein kaksinkertaisen annoksen. Ohje on gluteeniton.
Ainekset:
Pohja:
100 g margariinia
2 1/2 gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl vettä
Täyte:
300 g jauhelihaa
1 sipuli
1 paprika
1/2 tl suolaa
1 dl kermaa
2 kananmunaa
1/4 tl mustapippuria
1/2 tl paprikajauhetta
1 tl yrttimausteseosta
1 1/2 dl juustoraastetta
1. Yhdistä margariini ja kananmuna monitoimikoneessa tai sähkövatkaimen avulla. Lisää jauhot ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
2. Painele taikinaa muffinipellin voideltujen kolosien pohjalle sekä reunoille.
3. Valmista täyte: hienonna sipuli ja paprika. Paista jauheliha ja sipuli paistinpannulla. Lisää paprika ja mausta suolalla.
4. Sekoita kulhossa kerma, kananmunat, mausteet ja juustoraaste. Sekoita seos jäähtyneen jauhelihaseoksen joukkoon.
5. Jaa täytettä piiraisiin.
6. Paista 200 asteessa uunissa 30 minuuttia. Irrota piiraat vuoista hieman jäähtyneinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti