www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Hedelmäiset broilerivartaat

Hedelmät sopivat hyvin broilerin kanssa grillattaviksi ja tuovat kivan pirteän maun. Vartaiden kanssa söimme riisi-vihannessekoitusta ja Creme Bonjour Cuisine pestoa kastikkeena. :)

                                          Ainekset:
                                      1 rs (n. 550 g) maustamattomia broilerin rintafileitä
                                      2 omenaa (Granny Smith)
                                      2 banaania
                                      1 tlk ananasviipaleita
                                      suolaa
                                      mustapippuria

                                        Marinadi:
                                     3 rkl öljyä
                                     2 rkl limetin mehua ja ripaus kuoriraastetta
                                     1 rkl kanafondia
                                     1 rkl juoksevaa hunajaa
                                     1/2 tl mustapippuria


Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa fileepihvit 6 osaan. Pane broileripalat tiiviiseen muovipussiin ja kaada marinadi pussiin. Sulje pussi ja anna broileripalojen maustua jääkaapissa pari tuntia tai mielellään yön yli. Kääntele pussia maustumisen aikana.
 Leikkaa omenat lohkoiksi ja banaanit paloiksi. Valuta ananasviipaleet (ota liemi talteen) ja leikkaa neljään osaan. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle ananasliemi, jotta palat eivät tummu.
 Ota broilerit muovipussista. Pujota vartaisiin vuorotellen broileri- ja hedelmäpaloja. Voitele vartaat marinadilla. Grillaa tai kypsennä vartaita uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Käännä vartaat kypsymisen puolessa välissä. Mausta kypsät vartaat ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarjoa vartaiden kanssa riisi-vihannessekoitusta ja kastiketta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti