Ainekset:
1 kg porsaan sisäfileetä
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
50 g voita
Kermakastike:
1 suippopaprika
1 chilipaprika
1 makea sipuli
4 valkosipullinkynttä
1 dl Valio maustettua ruokakermaa Mustapekka pippurijuusto
1 1/2 dl Valio maustettua ruokakermaa kolme sipulia
1 1/2 dl Valio maustettua ruokakermaa kolme juustoa
ripaus mustapippuria
1 tl kurkumaa
1/2 tl valkopippuria
tuoretta ruohosipulia
suolaa
Gratiini:
2 suippopaprikaa
1 kesäkurpitsa
500 g kukkakaalta
250 g emmental-juustoraastetta
1 1/2 dl Valio maustettua ruokakermaa Mustapekka pippurijuusto
1 dl Valio maustettua ruokakermaa kolme sipulia
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia ja rakuunaa
Valmistusohjeet:
Gratiini:
Suikaloi paprikat sekä kesäkurpitsa ja pilko kukkakaali pieniksi. Levitä kasvikset uunivuokaan ja päälle juustoraaste, ruokakermat sekä mausteet. Paista 200 asteessa noin 55 minuuttia.
Porsas:
Poista lihoista kalvot ja leikkaa pituussuunnassa halki. Suikaloi noin. 0,5 cm paloiksi. Laita lihat kulhoon, lisää öljy sekä suola ja sekoita.
Lisää voi paistinpannulle ja sen jälkeen lihat kuumalle pannulle. Paista pinnat ruskeiksi ja kaada lihat uunivuokaan.
Kermakastike:
Pilko paprikat, sipuli ja valkosipuli pieniksi. Laita ainekset kulhoon, lisää kermat ja mausteet ja sekoita. Kaada seos porsaansuikaleiden päälle uunivuokaan. Sekoita hieman. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Tarjoa halutessasi lisänä keitettyjä perunoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti