www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Broileri-vihanneswokki

Tämän kasvispohjaisen broileriwokin seuraksi voi keittää riisiä jos niin haluaa, mutta omasta mielestäni se ei kaipaa lisukkeitä. Pahoittelen huonoa kuvaa.

                                            Ainekset:
                                          1 rs (n. 700 g) broilerin sisäfileitä
                                          1 rkl öljyä

                                           Vihanneswokki:
                                          1/2 (400 g) kiinankaalia
                                          1 iso punasipuli
                                          1 ps (500 g) wokkivihanneksia
                                          1 ps (300 g) ohuita vihreitä papuja
                                          2 rkl öljyä
                                          3 rkl teriyakikastiketta
                                          3 rkl Thai Sweet chilikastiketta
                                          1 tl inkivääritahnaa
                                          suolaa ja mustapippuria
                                          1 ruukku rucolaa
                                          1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja

Paista broilerin sisäfileet kypsiksi öljyssä wokkipannussa. Pidä fileet lämpiminä sillä aikaa kun kypsennät vihannekset. Itse puolititn sisäfileet koska ne ovat mielestäni mukavampia syödä pienempinä paloina.

  Suikaloi kiinankaali ja kuorittu sipuli. Kiehauta ne öljyssä. Kaada joukkoon wokvihannekset ja pavut.

 Mausta ja hauduta kannen alla n. 10 minuuttia.

Kaada kypsät, kuumat vihannekset laakeaan, matalaan vuokaan ja hienonna pinnalle rucola. Asettele vihannesten päälle broilerin sisäfileet ja koristele kirsikkatomaateilla. Tarjoa leivän (ja riisin) kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti