Ihana pehmeän vuohenjuustoinen keitto sopii alkuruuaksi tai pääruuaksi. Itse en soseuttanut keittoa täysin hienoksi vaan siihen sai mielestäni jäädä pieniä sattumia. Lisänä voi tarjota esim. patonkia.
Ainekset:
2 punaista paprikaa
4 tomaattia
2 punasipulia
4 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 litra kasvislientä (1 l vettä, 2 kasvisliemikuutiota)
mustapippuria
200 g vuohenjuustoa
1 dl basilikaa hienonnettuna
Pinnalle:
4 tl maustamatonta jogurttia
basilikan lehtiä
Leikkaa paprika paloiksi. Halkaise tomaatit. Viipaloi punasipulit ja kuori valkosipulinkynnet. Nosta ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Kuumenna kasvisliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen. Mausta mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää vuohenjuusto ja basilika. Soseuta sauvasekoittimella ja tarkista maku. Annostele keitto ja koristele jogurtilla sekä basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti