www.cookingislove1.blogspot.fi

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Paprika-vuohenjuustokeitto

Ihana pehmeän vuohenjuustoinen keitto sopii alkuruuaksi tai pääruuaksi. Itse en soseuttanut keittoa täysin hienoksi vaan siihen sai mielestäni jäädä pieniä sattumia. Lisänä voi tarjota esim. patonkia.

                                             Ainekset:
                                            2 punaista paprikaa
                                            4 tomaattia
                                            2 punasipulia
                                            4 valkosipulinkynttä
                                            2 rkl oliiviöljyä
                                            suolaa
                                            1 litra kasvislientä (1 l vettä, 2 kasvisliemikuutiota)
                                            mustapippuria
                                            200 g vuohenjuustoa
                                            1 dl basilikaa hienonnettuna
                                          
                                              Pinnalle:
                                           4 tl maustamatonta jogurttia
                                           basilikan lehtiä

Leikkaa paprika paloiksi. Halkaise tomaatit. Viipaloi punasipulit ja kuori valkosipulinkynnet. Nosta ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
   Kuumenna kasvisliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen. Mausta mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  Lisää vuohenjuusto ja basilika. Soseuta sauvasekoittimella ja tarkista maku. Annostele keitto ja koristele jogurtilla sekä basilikalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti