Ainekset:
noin 500 g jauhoisia perunoita (esim. Rosamunda)
1 prk (2,5 dl) Valio Kippari-ruokakermaa
2 dl kevytmaitoa
noin 400 g nahatonta, ruodotonta savukalaa (itse käytin lohta)
1/4 tl valkopippuria
ripaus sitruunapippuria
2 kananmunaa
150 g mozzarella-juustoraastetta
1 dl ruohosipulia
Kuori ja halkaise perunat. Keitä ne kypsiksi vedessä kattilassa.
Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat.
Lisää ruokakerma ja maito.
Hienonna kala. Lisää perunasoseeseen kala, pippurit, kananmunat, ruohosipuli ja osa juustoraasteesta.
Kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle.
Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Peitä finta foliolla, jotta juustoraaste ei tummuisi liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti