Nämä pikkusuolaiset ovat varmasti ainakin jokaisen juustonystävän makuun.
Ainekset:
Taikina:
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus cayennepippuria
30 g voita
1 3/4 dl maitoa
Täyte:
noin 50 g vuohenjuustoa
noin 50 g parmesaanijuustoa lastuina
3 viipaletta cheddarsulatejuustoa
kourallinen tuoretta pinaattia suikaloituna
Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Nypi joukkkoon rasva. Lisää maito ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Voit käyttää myös monitoimikonetta taikinan tekemiseen.
Kaulitse taikinasta jauhotetulla alustalla noin 20x25 cm levy.
Murustele päälle vuohenjuusto. Jaa taikinalevylle parmesanlastut, cheddarsiivut ja pinaatti.
Kääri levy rullalle ja viipaloi.
Nosta hyrrät leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes hyrrät ovat kullankeltaisia.
Tarjoa lämpiminä tai lämmitettyinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti