www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Juusto-pinaattihyrrät

Nämä pikkusuolaiset ovat varmasti ainakin jokaisen juustonystävän makuun.


                                                 Ainekset:

                                               Taikina:
                                            4 dl vehnäjauhoja
                                            1 tl leivinjauhetta
                                            ripaus cayennepippuria
                                            30 g voita
                                            1 3/4 dl maitoa

                                              Täyte:
                                           noin 50 g vuohenjuustoa
                                           noin 50 g parmesaanijuustoa lastuina
                                           3 viipaletta cheddarsulatejuustoa
                                           kourallinen tuoretta pinaattia suikaloituna

Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Nypi joukkkoon  rasva. Lisää maito ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Voit käyttää myös monitoimikonetta taikinan tekemiseen.


Kaulitse taikinasta jauhotetulla alustalla noin 20x25 cm levy.


Murustele päälle vuohenjuusto. Jaa taikinalevylle parmesanlastut, cheddarsiivut ja pinaatti.

 Kääri levy rullalle ja viipaloi.


Nosta hyrrät leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes hyrrät ovat kullankeltaisia.


 Tarjoa lämpiminä tai lämmitettyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti