Juustotikut ovat mukavan pieniä naposteltavia. Ohje on gluteeniton, mutta jauhot voi varmasti vaihtaa myös tavallisiin vehnäjauhoihin. Gluteenittomasta taikinasta tulee erittäin murenevaa.
Ainekset:
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus cayennepippuria
2 dl juustoraastetta
75 g margariinia
2 rkl kermaa
Voiteluun: kananmuna
Pinnalle: juustoraastetta
Sekoita jauhot, leivinjauhe, cayennepippuri ja juustoraaste kulhossa.
Nypi pehmeä margariini joukkoon ja lisää kerma.
Sekoita taikina tasaiseksi. Kaaviloi taikinasta levy.
Leikkaa taikinapyörän avulla 1 cm:n levyisiä ja 6 cm:n pituisia tankoja. Voitele tangot kananmunalla ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti