Lohitäytteistä pastaa.
Sitruunatorttua, joka oli ehdottomasti paras jälkiruoka mitä olen koskaan maistanut!
Karamellisoituja hedelmiä, jotka olivat kaupungin erikoisuus. Myös paljon erilaisia nougat- ja toffee karkkeja myytiin.
'Socca' eli kikhernejauhoista tehty pannukakku, jonka täytteenä on ratatouillea.
Lasagne
Nizzan salaatti, joka sisälsi salaattia, tomaattia, paprikaa, tonnikalaa, anjovista, kananmunaa ja oliiveja.
Simpukoita, nam :) Tarjottiin ranskalaisten perunoiden kanssa.
Sitruunatahna, ostin myös muita hilloja, jotka ovat Ranskassa erityisen hyviä.
Kanapanini; juustoa, kanaa, salaattia, tomaattia, majoneesia.
Pan bagnat; leipä joka on täytetty nizzansalaatilla.
Kreppi mansikkahillolla
Kanaa kerma-currykastikkeessa
Sirop eli veteen tehty sokerimehu
Tomaatti-mozzarella-panini
Petit farcis nicois eli jauhelihalla täytettyjä kasiviksia tomaattikastikkeessa (Nizzalainen erikoisuus)
Turskaa ja keitettyjä kasviksia aiolin eli valkosipulimajoneesin kera
Tuoretta ananasta
Risotto merenelävillä; katkarapuja, simpukoita, mustekalaa ym.
Sitruunatorttua jälleen
Nam!
VastaaPoista