Nopea ruoka, joka tarjoaa vähän vaihtelua ns. tavalliselle kanakastikkeelle. Kastikkeen kanssa söimme riisiä ja kiinankaali-ananas-porkkanaraastetta.
Kiinankaalta, porkkanaa ja ananasta
Intialainen kanakastike
Ainekset:
1 pkt (430 g) broilerin ohutleikkeitä
1 rkl öljyä
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä
2 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
1/4 tl chilirouhetta
1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
1 dl turkkilaista jogurttia
suolaa ja mustapippuria
Leikkaa broilerileikkeet kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pannulle inkivääri ja mausteet. Kääntele sekaisin. Lisää broilerikuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Anna kastikkeen hautua kannen alla 10 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.
Tätä vois kokeilla joku päivä, kun tuo poikaystävä on suuri kananystävä. Kätevää muutenkin selata tätä blogia jos ei yhtään teidä mitä ruokaa tekis :)
VastaaPoistaJuu, tuo oli kyllä ihan hyvää ja nopea tehdä :)
Poista