Ainekset:
300 g fusilli- ym. pastaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 rkl juoksevaa rasvaa
2 tlk tonnikalaa vedessä
1 tlk (400 g) kuorittuja tomaatteja (Pirkka)
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tlk (2 dl) Creme Bonjour maustettua ruokakermaa, yrtti
1/2 dl hienonnettua tilliä
raejuustoa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipuleita rasvassa pari minuuttia.
Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaatit. Sekoita ja painele kauhalla, jotta tomaatit hieman murskaantuvat.
Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki.
Lisää ruokakerma ja tilli.
Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon.
Tarjoa lisäksi raejuustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti