www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Yrttinen tonnikalapasta

Vaikka pidänkin tonnikalasta kovasti, siitä tulee vain harvoin tehtyä ruokaa. Tässä yksi helppo ja nopea pastaohje.


                                                            Ainekset:
                                                       300 g fusilli- ym. pastaa
                                                       1 sipuli
                                                       1 valkosipulinkynsi
                                                       1/2 rkl juoksevaa rasvaa
                                                       2 tlk tonnikalaa vedessä
                                                       1 tlk (400 g) kuorittuja tomaatteja (Pirkka)
                                                       1/2 tl suolaa
                                                       ripaus mustapippuria
                                                       1 tlk (2 dl) Creme Bonjour maustettua ruokakermaa, yrtti
                                                       1/2 dl hienonnettua tilliä
                                                       raejuustoa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipuleita rasvassa pari minuuttia.


Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaatit. Sekoita ja painele kauhalla, jotta tomaatit hieman murskaantuvat.


Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki.



Lisää ruokakerma ja tilli.


Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon.


Tarjoa lisäksi raejuustoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti