www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Koskenlaskijan kasvissosekeitto

Yksi parhaista syömistäni keitoista. Juuston ansiosta keitto on samettisen pehmeää, ja yrtit tuovat piristystä.


                                                                Ainekset:
                                                             1 sipuli
                                                             1 ps (450 g) pakastekukkakaalia
                                                             6-7 dl vettä
                                                             1 pkt (500 g) porkkanasosetta
                                                             1 pkt (250 g) Koskenlaskija- sulatejuustoa
                                                             noin 1/2 tl suolaa
                                                             ripaus mustapippuria
                                                             tuoretta persiljaa tai basilikaa

Hienonna kuorittu sipuli ja kuullota rasvassa kattilassa.


Lisää joukkoon kukkakaalit ja vesi. Keitä noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.


Lisää keittoon porkkanasose ja paloiteltu sulatejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi, nosta sivuun ja soseuta sauvasekoittimella.


Ripottele keiton pinnalle hienonnettuja yrttejä. Tarjoa leivän kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti