Yksi parhaista syömistäni keitoista. Juuston ansiosta keitto on samettisen pehmeää, ja yrtit tuovat piristystä.
Ainekset:
1 sipuli
1 ps (450 g) pakastekukkakaalia
6-7 dl vettä
1 pkt (500 g) porkkanasosetta
1 pkt (250 g) Koskenlaskija- sulatejuustoa
noin 1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
tuoretta persiljaa tai basilikaa
Hienonna kuorittu sipuli ja kuullota rasvassa kattilassa.
Lisää joukkoon kukkakaalit ja vesi. Keitä noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.
Lisää keittoon porkkanasose ja paloiteltu sulatejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi, nosta sivuun ja soseuta sauvasekoittimella.
Ripottele keiton pinnalle hienonnettuja yrttejä. Tarjoa leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti