www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Toskakakku

Perinteinen toskakakku maistuu aina! Kinuskikastikkeen kera kakku on vielä herkullisempaa.



                                                                   Ainekset:
                                                               2 kananmunaa
                                                               1 1/2 dl sokeria
                                                               50 g sulatettua rasvaa
                                                               2 dl vehnäjauhoja
                                                               1 1/2 tl leivinjauhetta
                                                               1 dl maitoa

                                                                  Pinnalle:
                                                               75 g margariinia tai voita
                                                               1 dl sokeria
                                                               1 1/2 rkl vehnäjauhoja
                                                               reilut 75 g mantelilastuja
                                                               1 rkl maitoa


Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.


Lisää sulatettu rasva joukkoon.


Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää vuorotellen maitoa ja jauhoja sekoittaen samalla.



Kaada taikina vuokaan ja paista pohja puolikypsäksi 200 asteessa noin 15 minuuttia.


Valmista kuorrute. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta.


Levitä kakun pinnalle.



Jatka kypsentämistä kunnes kakku saa kauniin
värin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti