www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Bataattirieskat

Loistava mutta helppo ilta- tai välipala. Rieskat valmistuvat nopeasti valmiista bataattisoseesta. Soseen voi myös vaihtaa esim. porkkana- tai perunasoseeseen.


                                                                  Ainekset:
                                                              1 pkt (400 g) bataattisosetta
                                                              1/2 tl suolaa
                                                              noin 2 dl ruisjauhoja
                                                              noin 1 1/2 dl vehnajauhoja
                               
Sekoita suola bataattisoseen joukkoon.


Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.


Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinopaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotuilla käsillä pieniksi rieskoiksi.


Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti