Ainekset:
Valkosipuli-yrttipossu:
1 pkt (n. 500 g) porsaan sisäfileetä
1 sipuli
1 rkl vehnäjauhoja
2 tl Provencen Mix-yrttiseosta (Pirkka)
mustapippuria
suolaa
n. 1 dl vettä
1 tlk (2 dl) Creme Bonjour valkosipuli- ruokakermaa
persiljaa hienonnettuna
Raikas kaalisalaatti:
n. 1/2 kiinankaalta
3 pientä porkkanaa
1/2 kurkkua
1 prk ananasmurkaa
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunanmehua
1 tl dijoninsinappia
suolaa ja mustapippuria
Valkosipuli-yrttipossu: Leikkaa filee noin sentin viipaleiksi.
Painele viipaleita hieman ohuemmiksi.
Kuori ja suikaloi sipuli.
Ruskista lihaviipaleet öljyssä parissa erässä.
Kuullota sipulit.
Siirrä lihaviipaleet takaisin sipulin joukkoon. Mausta yrttiseoksella, mustapippurila ja suolalla. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita.
Lisää vesi ja ruokakerma.
Hauduta kastiketta kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle hiennnettua persiljaa.
Kaalisalaatti: Leikkaa kaali suikaleiksi.
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi.
Sekoita ainekset ananasmurskan kanssa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuuta salaatin joukkoon.
Anna maustua hetki viileässä ennen tarjoilua. Tarjoa valkosipuli-yrttipossu esim. riisin ja kaalisalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti