www.cookingislove1.blogspot.fi

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Jauhelihakastike itämaisittain

Söimme tätä mausteista jauhelihakastiketta pastan kanssa, mutta se sopii varmasti yhtä hyvin myös riisin kanssa. Jogurtti pehmentää mukavasti kastikkeen makua.


                                                                 Ainekset:
                                                             1 rs (400 g) naudan paistijauhelihaa
                                                             1 sipuli
                                                             3 valkosipulinkynttä
                                                             1 rkl öljyä
                                                             1 tl juustokuminaa
                                                             1/2 tl kanelia
                                                             1/2 tl kaardemummaa
                                                             1/2 tl chilijauhetta
                                                             1/4 tl kurkumaa
                                                             1/2 tlk (250 g) paseerattua tomaattia
                                                             n. 1/2 tl suolaa
                                                             1 dl (100 g) turkkilaista jogurttia
                                                             1 dl korianteria hienonnettuna

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä. Sekoita joukkoon juustokumina, kaneli, kaardemumma, chili ja kurkuma. Kuumenna ja sekoittele kunnes mausteet alkavat tuoksua.


Lisää pannulle jauheliha ja ruskista se.


Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja suola. Anna kastikkeen kiehua kannen alla noin 20 minuuttia.


Lisää lopuksi turkkilainen jogurtti ja korianteri.



Tarjoa heti riisin tai pastan kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti