www.cookingislove1.blogspot.fi

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Raparperikiisseli

Nyt kun saa taas raparperia sitä kannattaa hyödyntää paitsi erilaisissa leivonnaisissa myös kiisseleissä ja hilloissa. Tässä on yksi simppeli ja hyvä raparperikiisselin ohje. Vinkki: huippuhyvää raejuuston tai puuron kanssa!



                                                                  Ainekset:
                                                             1/2 l raparperia
                                                             1 l vettä
                                                             1 dl sokeria
                       
                                                                 Suurus:
                                                             1 dl vettä
                                                             6 rkl perunajauhoja

Kuori, huuhtele ja pilko raparperi paloiksi.


Laita raparperinpalat, sokeri ja vesi kattilaa ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Nosta kattila liedeltä.


Sekoita perunajauhot kylmään veteen.


Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperien joukkoon. Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa se on valmista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti