www.cookingislove1.blogspot.fi

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Intialainen tomaattikeitto

Nopeasti valmistuva keitto josta jää todella hyvä jälkimaku, jos pitää tulisesta ruuasta. Muussa tapauksessa suosittelen laittamaan currytahnaa vain erittäin vähän.


                                                                   Ainekset:
                                                            2 tlk (yht. 1 kg) paseerattua tomaattia
                                                            2 dl vettä
                                                            2-3 valkosipulinkynttä
                                                            1-2 rkl Pirkka vindaloo currytahnaa
                                                            mustapippuria
                                                            suolaa
                                                            sokeria
                                                            1/2 tlk (125 g) mascarponea
                                                            krutonkeja tai yrttejä pinnalle halutessa

Laita kattilaan paseerattu tomaatti, vesi, hienonnettu valkosipuli. Mausta currytahnalla makusi mukaan (tulista!). Lisää pippuri, suola ja sokeri.


Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. 


Lisää mascarpone hyvin sekoittaen.



Kiehauta mutta älä enää keitä.



Koristele halutessasi ja tarjoa leivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti