www.cookingislove1.blogspot.fi

torstai 15. elokuuta 2013

Omena-possupihvit

Porsaan jauhelihaa tulee jostain syystä käytettyä vähemmän kuin naudan, joten päätin tehdä vaihteeksi jauhelihapihvit possusta. Pihveissä ei ole lainkaan jauhoja, mutta ne ovat silti rakenteeltaan melko tiiviitä. Omenaraaste kuulostaa hieman erikoiselta mutta sopii pihveihin yllättävän hyvin.


                                                                Ainekset:
                                                         400 g porsaan jauhelihaa
                                                         1 sipuli
                                                         2-3 omenaa
                                                         1 kananmuna
                                                         1 tl suolaa
                                                         1/2 tl mustapippuria
                                                         1 tl timjamia
                                                         Pirkka maapähkinä-kookoskastiketta (halutessaan)

Kuori sipuli ja omenat. Hienonna sipuli.


Raasta omenat karkeaksi raasteeksi.



Sekoita kulhossa jauheliha, omenaraaste, sipuli, kananmuna ja masuteet.


Tee massasta tanko kostutetuin käsin ja jaa kymmeneen tasakokoiseen palaan.



Laita palat leivinpaperin päälleuunipellille ja taputtele pihveiksi.


Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Voit paistaa pihvit myös pannulla rasvassa.


Tarjoa maapähkinä-kookoskastikkeen ja esim. riisin ja salaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti