www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tomaattinen vuohenjuusto-broileripasta

Löysin taas kerran loistavan pastareseptin, tällä kertaa broilerista. Pestoa en ole aikaisemmin käyttänyt juuri lainkaan mutta jopa kaupan valmispesto oli makunsa puolesta iloinen yllätys. Vuohenjuuston ystäville suosittelen ehdottomasti tätä ruokaa.


                                                            Ainekset:
                                                 500-700 g marinoimattomia broilerinfileepihvejä
                                                 suolaa
                                                 mustapippuria
                                                 1/2 dl pestoa
                                                 7 dl (250 g) pennepastaa
                                                 1 prk (380 g) Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
                                                 1 dl ruokakermaa
                                                 tuoretta basilikaa hienonnettuna
                                                 1/2-1 pkt vuohenjuustoa
                           
Leikkaa broilerit pienemmiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla.


Levitä broilerien molemmille puolille pestoa.



Nosta broilerit pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuutttia.


Keirä pasta kypsäksi suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.


Kuumenna pastakastike ja ruokakerma kattilassa. Mausta tuoreella basilikalla.


Sekoita kastike ja valutettu pasta keskenään.


Kaada seos laakeaan uunivuokaan.


Nosta kypsät broilerit uunivuokaan pastan päälle.


Viipaloi vuohenjuusto ja nosta viipaleet broilereiden päälle.


Kuorruta 225 asteessa 3-5 minuuttia, kunnes juusto hieman pehmenee.


Koristele basilikan lehdillä ja tarjoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti