www.cookingislove1.blogspot.fi

tiistai 13. elokuuta 2013

Tomaatti-salvialohi

Tavalliseen uuniloheen saa mukavasti vaihtelua perinteisellä tomaatin ja mozzarellan yhdistelmällä. Salviatahna oli aika jännän makuista mutta sopi yllättävän hyvin lohen kanssa.


                                                                  Ainekset:
                                                          1 (625 g) Pirkka kirjolohifilee
                                                          2 rkl Pirkka välimeren salviatahnaa
                                                          3 tomaattia
                                                          1/2-1 pkt mozzarella (150 g 1 pkt)
                                                          kevätsipulia ja yrttejä esim. korianteria

Nosta kala uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.


Levitä fileen pintaan salviatahna.


Viipaloi tomaatit ja mozzarella.


Levitä viipaleet limittäin kalan päälle.


Kypsennä 200 asteessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes kala on kypsää.


Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja yrttejä.



Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti