www.cookingislove1.blogspot.fi

maanantai 15. lokakuuta 2012

Kukka- ja parsakaaligratiini

Hyvä ja helppo lisuke esim. lihalle tai kalalle.


                                                     Ainekset:
                                                   250 g kukkakaalia
                                                   250 g parsakaalia
                                                   200 g vuohenjuustoa
                                                   rosepippuria
                                                   mustapippuria

Irrota kaaleista kukinnot ja leikkaa kovat osat pois. Kiehauta runsas 1/2 l vettä ja lisää siihen 1/2 tl suolaa. Keitä kaaleja vedessä kannen alla viisi minuuttia. Säästä keitinlientä.
Voitele vuoka ja aseta kaalit vuokaan.


Murusta vuohenjuusto ja sekoita siihen 1/2 dl keitinlientä. Lisää joukkoon pippurit. Levitä seos kaalien päälle.



Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti