www.cookingislove1.blogspot.fi

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Jauhelihakepakot


Hämmästyttävää, kuinka todella yksinkertaisista aineksista voi syntyä näin maukas lopputulos. Minttu tuo jauhelihaan hieman kreikkalaista makua. Kepakot valmistuvat nopeasti ja sopivat hyvin myös pakastettavaksi. Ohjeesta tulee 8 pienehköä kepakkoa.


                                                                     Ainekset:
                                                                400 g naudanjauhelihaa
                                                                2 rkl hienonnettua persiljaa
                                                                2 tl kuivattua minttua
                                                                1/2 tl mustapippuria
                                                                1/4 tl kanelia
                                                                1 tl suolaa
                                                                1 kananmuna

Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset.



Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.


Kypsennä kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai paista ne öljyssä kypsiksi. (Itse kypsensin kepakot ensin uunissa ja seuraavana päivänä ennen niiden syömistä lämmitin ne pannulla.) Tarjoa kepakot esim. riisin kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti