Ainekset:
3/4 dl korppujauhoja
1 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl ketsuppia
1 kananmuna
500 g naudanjauhelihaa
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua oreganoa
150 g fetajuustoa
Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja ketsuppi.
Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia.
Lisää kananmuna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta.
Murenna feta ja lisää murekemassaan.
Pyörittele massasta kostutetuin käsin 8-10 pihviä (itse tein 10). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi.
Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Tarjoa esim. lohkoperunoiden ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti