www.cookingislove1.blogspot.fi

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mehevät jauheliha-fetapihvit

Nämä jauhelihapihvit ovat todellakin poikkeuksellisen meheviä ja herkullisia fetajuuston ansiosta. Pihvit voi uunin sijaan paistaa myös pannulla. Lohkoperunoiden ohje löytyy lisukkeet kohdasta.


                                                                   Ainekset:
                                                               3/4 dl korppujauhoja
                                                               1 dl turkkilaista jogurttia
                                                               2 rkl ketsuppia
                                                               1 kananmuna
                                                               500 g naudanjauhelihaa
                                                               1/2 tl suolaa
                                                               ripaus mustapippuria
                                                               1 tl kuivattua timjamia
                                                               1 tl kuivattua oreganoa
                                                               150 g fetajuustoa

Mittaa kulhoon korppujauhot, jogurtti ja ketsuppi.


Sekoita ja anna korppujauhojen turvota 5 minuuttia.


Lisää kananmuna, jauheliha ja mausteet juustoa lukuun ottamatta.


Murenna feta ja lisää murekemassaan.



Pyörittele massasta kostutetuin käsin 8-10 pihviä (itse tein 10). Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele ne ohuemmiksi.


Paista pihvit 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.



Tarjoa esim. lohkoperunoiden ja salaatin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti