www.cookingislove1.blogspot.fi

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hedelmäiset broileritaskut

Olen viimeaikoina tehnyt paljon broileriruokia ja ovat kyllä olleet erittäin onnistuneita. Niin myös tämä. Hedelmät tuovat ruokaan ihanaa raikkautta. Tein itse vain puolet ohjeesta, mutta laitan tähän nyt Pirkan sivuilta löytämäni ohjeen kokonaisena.


                                                                      Ainekset:
                                                        1 rs (900 g) kananpojan minuuttipihvejä
                                                        1 rs (180) Pirkka Kevyt pippurituorejuustoa
                                                        2-3 sipulia
                                                        1 rkl balsamiviinietikkaa
                                                        1 tl timjamia
                                                        1/2 tl suolaa
                                                        mustapippuria
                                                        2 dl omenatäysmehua
                                                        1 tlk (410 g) persikkaviipaleita
                                                        1 tlk (312 g) mandariinilohkoja
                                                        1 dl persiljaa hienonnettuna

Suikaloi sipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä.


Mausta balsamiviinietikalla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.


Kaada joukkoon omenamehu. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia.


Halkaise broilerit ja levitä jokaisen sisään noin 1 rkl tuorejuustoa. Käännä pihvit taskuiksi.


Kaada sipuliseos uunivuokaan.


Paista broileritaskut pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolin.


Nosta broileritaskut sipulien päälle vuokaan.


Jälkikypsennä broilereita uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.


Lisää vuokaan lopuksi valutetut persikkaviipaleet ja mandariinilohkot. Ripottele pinnalle persiljaa.


Tarjoa perunoiden, riisin tai pastan kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti