www.cookingislove1.blogspot.fi

tiistai 1. toukokuuta 2012

Pinaatti-tonnikalarulla


                                         Ainekset:

                                         Taikina:
                                        1 ps (150 g) pinaattia
                                        50 g voita
                                        2 kanamunaa
                                        5 dl kevytmaitoa
                                        1 tl suolaa
                                        1 tl sokeria
                                        2 1/2 dl vehnäjauhoja

                                         Täyte:
                                        2 tlk (200/150g) tonnikalaa vedessä
                                        1 prk (200 g) raejuustoa
                                        1 rs (200 g) Valio Viola kevyt kolme pippuria- tuorejuustoa
                                        1 dl tilliä
                                        1 ps pizzajuustoraastetta

 1. Sulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Hauduta valutettu pinaatti kattilassa voissa. Anna jäähtyä. Yhdistä munat ja maito kulhossa. Lisää kuivat aineet ja pinaatti. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Kumoa ja anna jäähtyä.

 2. Valuta tonnikala. Yhdistä täyteainekset keskenään, lisää juustoraaste kuitenkin vain puolet. Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.

 3. Ripottele ennen tarjoilua loppu juustoraaste rullan päälle. Kuumenna uunin keskitasossa 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa. Sopii tarjottavaksi myös kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti