www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kirjolohipihvit

Tällä ojeella saa tehtyä helposti ja nopeasti itse hyviä kalapihvejä. Söimme näitä perunamuusin ja salaatin kera.

                                   
Ainekset: 
600-800 g kirjolohifileetä (ruodotonta)
n. 10 cm pala purjoa                           
1 dl tilliä hienonnettuna                         
1/2 dl perunajauhoja                            
                                                     ripaus suolaa
                                                     ripaus mustapippuria
                                                     1 munanvalkuainen
                                                     sitruunaa

1. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi. Siirrä lohisuikaleet kulhoon. Viipaloi purjo, Kuullota purjoviipaleet paistinpannussa pienessä rasvamäärässä.

2. Lisää kalasuikaleiden joukkoon purjo, tilli, perunajauhot siivilän läpi, suola ja mustapippuri. Vaahdota valkuainen kevyesti ja sekoita se lpuksi muiden ainesten joukkoon.

3. Nostele kauhalla nokareita kalaseoksesta pannulle ja tasoita seos pyöreiksi pihveiksi. paista kauniin ruskeiksi. Purista valmiille pihveille sitruunamehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti