Ainekset:
600-800 g kirjolohifileetä (ruodotonta)
n. 10 cm pala purjoa
1 dl tilliä hienonnettuna
1/2 dl perunajauhoja
ripaus suolaaripaus mustapippuria
1 munanvalkuainen
sitruunaa
1. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi. Siirrä lohisuikaleet kulhoon. Viipaloi purjo, Kuullota purjoviipaleet paistinpannussa pienessä rasvamäärässä.
2. Lisää kalasuikaleiden joukkoon purjo, tilli, perunajauhot siivilän läpi, suola ja mustapippuri. Vaahdota valkuainen kevyesti ja sekoita se lpuksi muiden ainesten joukkoon.
3. Nostele kauhalla nokareita kalaseoksesta pannulle ja tasoita seos pyöreiksi pihveiksi. paista kauniin ruskeiksi. Purista valmiille pihveille sitruunamehua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti