Pinaatti-raejuustocannelonit
Ainekset:
1 sipuli
400 g jauhelihaa
150 g pakastepinaattia
1 pieni purkki raejuustoa (esim. Arla Keso)
musta- ja valkopippuria
oreganoa, basilikaa ja muita yrttejä maun mukaan
ripaus muskottipähkinä
2 tl suolaa
17 canneloni-putkea
1/2 dl Polar- juustoraastetta
Kastike:
1 prk Pirkka yrttistä tomaattimurskaa
n. 1 dl ruokakermaa
1 dl Polar- juustoraastetta
Pinnalle:
Polar-juustoraastetta
1. Kuullota silputtu sipuli ja jauheliha pannulla.
2. Lisää joukkoon sulatettu pinaatti ja kuumenna.
3. Nosta pannu levyltä ja lisää joukkoon mausteet, raejuusto ja juustoraaste.
4. Täytä cannelonit teelusikkaa apuna käyttäen täytteellä ja asettele makuulleen vierekkäin voideltuun uunivuokaan (esim. lasagne-vuoka)
5. Valmista kastike sekoittamalla tomaattimurska, ruokakerma ja juustoraaste.
6. Kaada kastike cannelonien päälle tasaisesti niin, että kaikki peittyvät ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
7. Paista 225 asteessa (tai hiukan alle) 20-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti