www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pinaatti-raejuustocannelonit

Todella maukas, täyttävä ja helppo pastaruoka.


Pinaatti-raejuustocannelonit

                                                     Ainekset:                                                                                   

1 sipuli              
400 g jauhelihaa
        150 g pakastepinaattia
                                       1 pieni purkki raejuustoa (esim. Arla Keso)
         musta- ja valkopippuria
                                              oreganoa, basilikaa ja muita yrttejä maun mukaan
         ripaus muskottipähkinä
2 tl suolaa            
  17 canneloni-putkea
           1/2 dl Polar- juustoraastetta

Kastike:

                       1 prk Pirkka yrttistä tomaattimurskaa
n. 1 dl ruokakermaa  
     1 dl Polar- juustoraastetta

Pinnalle:
Polar-juustoraastetta

1. Kuullota silputtu sipuli ja jauheliha pannulla.                                                                 
2. Lisää joukkoon sulatettu pinaatti ja kuumenna.                                                             
3. Nosta pannu levyltä ja lisää joukkoon mausteet, raejuusto ja juustoraaste.                    
              4. Täytä cannelonit teelusikkaa apuna käyttäen täytteellä ja asettele makuulleen vierekkäin voideltuun uunivuokaan (esim. lasagne-vuoka)
   5. Valmista kastike sekoittamalla tomaattimurska, ruokakerma ja juustoraaste.                   
      6. Kaada kastike cannelonien päälle tasaisesti niin, että kaikki peittyvät ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
               7. Paista 225 asteessa (tai hiukan alle) 20-30 minuuttia.                                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti