www.cookingislove1.blogspot.fi

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kevyempi pasha

Perinteinen, raikas pääsiäisen jälkiruoka.



                                  Ainekset:

                               3 rkl cashewpähkinöitä rouhittuna
                               3 rkl rusinoita hienonnettuna
                               1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
                               250 g maitorahkaa
                               2 rkl sokeria
                               1 tl vaniljasokeria

                              Hedelmäsalsa:

                           1 omena
                           1 kiivi

Paahda pähkinärouhe kuumassa, kuivassa pannussa. Älä jätä rouhetta kuumaan pannuun palamaan vaan kaada se heti lautaselle jäähtymään. Hienonna rusinat. Vatkaa kylmä vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa rahka ja sokerit toisessa kulhossa, lisää pähkinärouhe, rusinasilppu ja vaniljakastikevaahto joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada seos suodatinpaperilla vuorattuun siivilään. Peitä pinta suodatinpaperilla ja pane siivilä kulhon päälle ja kulho jääkaappiin. Jäähdytä seuraavaan päivään.
      Kuori hedelmät ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Sekoita. Kumoa pasha tarjoiluvadille ja viimeistele hedelmäsalsalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti