Maukas, helppo ja täyttävä pastaruoka.
Ainekset:
300 g pennepastaa
450 g marinoimattomia broilerisuikaleita
(+ suolaa ja basilikaa)
1 sipuli
1 keltainen paprika
oliiviöljyä
1 tlk (385 g) Pirkka tomaatti-oliivipastakastiketta
1/2-1 dl vettä
1/2 tl kuivattua minttua
1/2-1 tlk (À 385 g) salaattijuustokuutioita
tuoretta basilikaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi ja valuta.
Valmista samalla kastike. Silppua sipuli ja paloittele paprika. Paista broilerit kypsiksi parissa erässä oliiviöljyssä, mausta suolalla ja kuivatulla basilikalla ja siirrä ne lautaselle.
Kuullota sipulia pari minuuttia, lisää paprika ja jatka kypsentämistä vielä 3 minuuttia.
Siirrä broilerit takaisin pannulle, kaada joukkoon pastakastike ja vesi. Mausta mintulla.
Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää päälle valutetut salaattijuustokuutiot ja hienonnettu basilika. Sekoita.
Tarjoa ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti