www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Broilerinen pasta puttanesca

Tulinen pastaruoka, joka valmistuu melko nopeasti.


                                                        Ainekset:
                                                     2 valkosipulinkynttä
                                                     4 kpl (n. 15 g) anjovisfileitä
                                                     1/2 punainen mieto chili
                                                     oliiviöljyä
                                                     1 dl minioliiveja
                                                     ripaus mustapippuria
                                                     ripaus sokeria
                                                     ripaus suolaa
                                                     300 g fusilli-pastaa
                                                     noin 360 g broilerin ohuita fileeleikkeitä (maustamattomia)
                          
                                                      Lisäksi:
                                                    juustolastuja tai -raastetta
                                                    tuoretta basilikaa

Hienonna valkosipulit ja anjovis. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuullota oliiviöljyssä pannulla miedolla lämmöllä pari minuuttia.


Lisää tomaattimurska, oliivit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Paista broilerit oliiviöljyssä pannulla pastan kypsyessä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.


Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan.


Sekoita kastike pastan joukkoon.


Paloittele broilerit.


Jaa pasta lautasille. Nosta pinnalle broilerit ja ripottele päälle juustoa. Koristele basilikanlehdillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti