www.cookingislove1.blogspot.fi

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Helppo janssoninkiusaus

Tämä ohje on tosiaankin helppo ja kaiken lisäksi hyvä perusruoka!


                                           Helppo janssoninkiusaus

                                          Ainekset:

                                         1 ps (500 g) perunasuikaleita
                                         2 sipulia (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
                                         maun mukaan 1-2 rs anjovisfileitä (1 rs = 100g)
                                         1 tlk (2 dl) ruokakermaa, 15 %
                                         tilliä

       Kaada voideltuun uunivuokaan puolet perunasuikaleista ja silputtu sipuli tai valmiit sipulikuutiot. Levitä perunoiden päälle anjovikset (ota rasian liemi talteen) ja runsaasti hienonnettua tilliä. Lisää loput perunasuikaleet. Sekoita ruokakerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti