Ainekset:
Brownie-pohja:
100 g taloussuklaata
100 g voita
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl hasselpähkinärouhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Sitruuna-mustikkajuustokakku:
2 rs Valio Viola sitruunatuorejuustoa
1 prk (150 g) Creme fraichea
3 kananmunaa
1 dl mustikoita
Sulata suklaa ja voi sekoittaen kattilassa tai mikrossa.
Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi, kovaksi vaahdoksi.
Sekoita vaahdon joukkoon hieman jäähtynyt voi-suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat ainekset.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 18 minuuttia.
Sekoita tuorejuusto, creme fraiche ja kananmunat. Sekoita lopuksi mustikat joukkoon varoen.
Kaada seos hieman jäähtyneen brownie-pohjan päälle. Jatka paistamista uunissa n. 14 minuuttia.
Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Leikkaa osiin tai ota muotilla pyöreitä leivoksia.
Oi, namnam, tuollainen jos olisi lautasellani se häviäisi hetkessä :)
VastaaPoista