Tätä pastakastiketta olen tehnyt usein, ja se onkin yksi suosikki-jauhelihakastikkeistani.
Ainekset:
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
3/4 tl suolaa
1 tlk (220 g) vahvaa tacokastiketta (Pirkka)
1 1/2 dl vettä
n. puoli rasiaa (250 g) kirsikkatomaatteja
1 dl valkosipulitäytteisiä oliiveja (voit halutessasi jättää pois)
1/2 dl hienonnettua basilikaa
Lisäksi:
tagliatelle- (tai muuta) pastaa
juustoraastetta
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja anna kuullottua hetki. Mausta suolalla.
Lisää joukkoon tacokastike ja vesi. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia.
Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Lisää ne kastikkeen joukkkoon. Ripottele pinnalle hienonnettu basilika.
Tarjoa keitetyn tagliatellen kanssa ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti