www.cookingislove1.blogspot.fi

perjantai 9. marraskuuta 2012

Meksikolainen jauhelihakastike

Tätä pastakastiketta olen tehnyt usein, ja se onkin yksi suosikki-jauhelihakastikkeistani.


                                                             Ainekset:
                                                      400 g naudan jauhelihaa
                                                      1 sipuli
                                                      3/4 tl suolaa
                                                      1 tlk (220 g) vahvaa tacokastiketta (Pirkka)
                                                      1 1/2 dl vettä
                                                      n. puoli rasiaa (250 g) kirsikkatomaatteja
                                                      1 dl valkosipulitäytteisiä oliiveja (voit halutessasi jättää pois)
                                                      1/2 dl hienonnettua basilikaa

                                                             Lisäksi:
                                                       tagliatelle- (tai muuta) pastaa
                                                       juustoraastetta

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja anna kuullottua hetki. Mausta suolalla.


Lisää joukkoon tacokastike ja vesi. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia.


Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit.  Lisää ne kastikkeen joukkkoon. Ripottele pinnalle hienonnettu basilika.


Tarjoa keitetyn tagliatellen kanssa ja ripottele pinnalle juustoraastetta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti